Business Controller-palvelu kaiken kokoisille yrityksille Helsingissä

Ota yhteyttä

Teemun talouspäällikköpalvelut tarjoaa asiantuntevat ja joustavat Business Controller-palvelut kaikenkokoisille yrityksille. Palvelualueemme kattaa koko Suomen, sillä työskentelemme etänä. 

 

Tutustu tällä sivulla palveluihimme ja ota yhteyttä! Annamme mielellämme lisätietoja tarvitsemistasi palveluista. 

Business controller- ja talouspäällikköpalvelut tarpeidesi mukaan

Etsitkö yrityksellesi laadukkaita controller- ja talouspäällikköpalveluita? Kaipaatko osaavaa apua kassavirtaennusteissa tai budjetoinnissa? Onko yrityksesi taloushallinnon organisointi kunnossa?

Palveluihimme kuuluu:

  • taloushallinnon organisointi sekä kehityskohteiden kartoittaminen, suunnittelu ja toteutus

  • johdon ja muun henkilöstön päivittäinen konsultointi

  • kuukausiraporttien laadinta ja analysointi

  • sisäinen laskentatoimi

  • kustannuslaskenta ja hinnoittelu

  • kassavirtaennusteet, budjetointi

  • investointilaskelmat

  • suorituskykymittaristot

  • käyttöpääoman hallinta.

Jos haluat tarkempia tietoja palveluidemme osa-alueista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Business Controller-palvelun ansiosta voit keskittyä ydinliiketoimintasi johtamiseen

Controller-palvelu tarjoaa yrityksille ammattimaisen taloushallinnon asiantuntijan. Siinä missä talouspäälliköllä on vastuu yrityksen varojen hallinnoimisesta, controller keskittyy analysointiin. Hän punnitsee yrityksen taloudellista vakautta esimerkiksi kartoittamalla riskienhallintaa. Yrityksen menot, tulot, velat, omaisuus ja liikevaihto näyttäytyvät talouspäällikölle kenties eri tavoin kuin controllerille, jonka analyysit ovat syvällisiä ja jonka katse tähtää jatkuvasti tulevaisuuteen.

 

Controller-palvelu on taloudellista neuvonantoa ja tulkintaa. Syvällinen taloudellinen neuvonanto auttaa yrityksen hallitusta näkemään tulevaisuuden suunnat ja trendit selkeämmin. Ammattinsa osaava controller on suunnannäyttäjä ja samalla yrityksen johdon strateginen kumppani, jonka on kyettävä seulomaan kirjanpidosta merkityksellinen tieto. Controllerin työhön kuuluvat näin ollen tavallisesti kuukausittaiset raportoinnit ja henkilöstön säännöllinen konsultointi.

Controller-palvelu räätälöitynä

Kuka hyvänsä ei voi ryhtyä controlleriksi. Hänellä on oltava työhönsä soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus sekä työkokemusta. Myös kyky analysoida ja tulkita kirjanpitoa on ensiarvoisen tärkeä. On usein huomattu, että ulkopuolinen tarkkailija näkee yrityksen kokonaistilanteen selkeämmin kuin yrityksen sisäinen toimija.

 

Business Controller-palvelu räätälöitynä onkin yksi nykypäivän hienouksista, jota kannattaa kokeilla. Tällainen tilanne saattaa tulla eteen, kun yritys hakee uutta suuntaa, haluaa toteuttaa uuden projektin tai avata menestyksekkäästi uuden tuotantolinjan. Se voi myös tulla eteen ennen yrityksessä käytäviä muutosneuvotteluita. Joskus Business Controller-palvelu räätälöitynä on paikallaan neuvoa antavana toimenpiteenä tai sitä voi kokeilla vaikkapa taloushallinnon työntekijän vanhempainvapaan yhteydessä.

 

Olipa kyseessä sitten pienempi tai isompi muutos, controller-palvelu auttaa panemaan sen alulle kustannustehokkaasti. Controller-palvelujemme laajuus on sovittavissa asiakaskohtaisesti, joten ne voivat olla yrityksesi käytössä vain muutaman tunnin kuukaudessa tai vaikka kokoaikaisesti, tarpeidesi mukaan.

 

Business Controller-palvelujemme ansiosta voit keskittyä vain ydinliiketoimintasi johtamiseen. Palvelumme on aina henkilökohtaista, mikä tarkoittaa, että sinua palvelee aina sama henkilö. Palvelun laajuus on sovittavissa erikseen ja voimme tarvittaessa vastata yrityksesi koko taloushallinnosta tai vaihtoehtoisesti tietyistä osa-alueista tai projekteista.

 

Koska taloushallinto on sidoksissa organisaatioon, räätälöimme sen aina yrityskohtaisesti.

 

Ota yhteyttä ja mietitään tarpeisiisi sopiva ratkaisu yrityksesi taloushallintoon!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä Teemun talouspäällikköpalveluihin ja kysy lisää! Olemme aina helposti tavoitettavissa ja keskustelemme mielellämme kanssasi tarvitsemistasi palveluista! Voit lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteystietosivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. Mikäli emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.