Controller-palvelu kaikenkokoisille yrityksille Helsingissä

Ota yhteyttä

Teemun talouspäällikköpalvelut tarjoaa asiantuntevat ja joustavat controller-palvelut kaikenkokoisille yrityksille. Palvelualueemme kattaa koko Suomen, sillä työskentelemme etänä. 

 

Tutustu tällä sivulla palveluihimme ja ota yhteyttä! Annamme mielellämme lisätietoja tarvitsemistasi palveluista. 

Controller- ja talouspäällikköpalvelut tarpeidesi mukaan

Etsitkö yrityksellesi laadukkaita controller- ja talouspäällikköpalveluita? Kaipaatko osaavaa apua kassavirtaennusteissa tai budjetoinnissa? Onko yrityksesi taloushallinnon organisointi kunnossa?

Palveluihimme kuuluu:

  • taloushallinnon organisointi sekä kehityskohteiden kartoittaminen, suunnittelu ja toteutus

  • johdon ja muun henkilöstön päivittäinen konsultointi

  • kuukausiraporttien laadinta ja analysointi

  • sisäinen laskentatoimi

  • kustannuslaskenta ja hinnoittelu

  • kassavirtaennusteet, budjetointi

  • investointilaskelmat

  • suorituskykymittaristot

  • käyttöpääoman hallinta.

Jos haluat tarkempia tietoja palveluidemme osa-alueista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Controller-palvelun ansiosta voit keskittyä ydinliiketoimintasi johtamiseen

Controller-palvelumme on kustannustehokas vaihtoehto oman controllerin palkkaamiselle. Voit kääntyä puoleemme myös esimerkiksi vanhempainvapaan yhteydessä. Tulemme tueksesi tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

 

Controller-palvelujemme laajuus on sovittavissa asiakaskohtaisesti, joten palvelumme voivat olla yrityksesi käytössä vain muutaman tunnin kuukaudessa tai vaikka kokoaikaisesti, tarpeidesi mukaan.

Controller-palvelujemme ansiosta voit keskittyä vain ydinliiketoimintasi johtamiseen. Palvelumme on aina henkilökohtaista ja sinua palvelee aina sama henkilö. Palvelun laajuus on sovittavissa erikseen ja voimme tarvittaessa vastata yrityksesi koko taloushallinnosta tai vaihtoehtoisesti tietyistä osa-alueista tai projekteista.

 

Otamme toiminnassamme huomioon sen, että taloushallinto on aina organisaatiosidonnainen ilmiö, joka on aina järjestettävä yrityskohtaisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä Teemun talouspäällikköpalveluihin ja kysy lisää! Olemme aina helposti tavoitettavissa ja keskustelemme mielellämme kanssasi tarvitsemistasi palveluista! Voit lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteystietosivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. Mikäli emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.